para

En İyi Kripto Para Uygulamaları

 Kripto para yatırımlarına ilgi duyan kişiler için en iyi kripto para uygulamaları her zaman merak konusu olmaktadır. Bu uygulamalar alım satım işlemlerini daha kolay hale getirecek ve başlangıç için yol gösterici olacaktır. Mobil uygulamalar 7 gün 24 saat boyunca en hızlı şekilde işlem yapmayı sağlar ve bu sayede yatırımcılar istedikleri zaman varlıklarına rahatça erişebilir. 

Uygulamalar kullanılırken her zaman risk faktörlerini göz önünde bulundurmakta yarar vardır. Buna göre en sık kullanılan kripto para uygulamaları şu şekildedir:


En İyi Kripto Para Uygulamaları

     Binance

En geniş hacme sahip kripto para borsalarından biri olan Binance Malta merkezlidir ve tüm Android ve iOS cihazlardan kullanılabilir. 

Büyük kripto paralar ile altcoinlerin büyük çoğunluğunu destekleyen Binance uygulamasında birçok profesyonel özellik mevcuttur. XRP marj ticareti, 125x’e kadar kaldıraçlı vadeli işlem, canlı grafikler ve buna benzer tüm bilgilere uygulama üzerinden erişilebilir.

Binance içerisinde geniş bir kripto para listesi mevcuttur ve bir dizi cüzdan alternatifleri vardır. Özellikle yüklü bir sınıra sahip anonim hesaplar bu uygulama tarafından desteklenir. Diğer pek çok uygulama ile kıyaslandığında kullanıcılarına daha kararlı bir uygulama deneyimi sunmaktadır. 

     Coinbase

Çok sayıda avantajlı özelliğe sahip olan Coinbase en çok tercih edilen kripto para platformlarından biridir. Dünyada ortalama 36 ülkede desteklenen bu uygulama yatırımcılara direkt bir banka hesabından bağlanabilme fırsatı sunar.

Aynı zamanda uygulamada kripto para alımı ile ilgili farklı ödeme seçenekleri de mevcuttur. Kredi kartı ve banka kartı ile ödeme, SEPA havalesi, İnterac online en çok tercih edilen ödeme türleri arasında yer alır.

Yatırımcılara portföy oluştururken online destek imkanı da sunan uygulama anlık fiyat uyarısı, otomatik satın alma, güvenli işlem gibi pek çok özelliğe sahiptir.  Köklü bir marka olarak bilinen Coinbase likidite yönünden oldukça gelişmiştir. Tüm büyük kripto paraları desteklemesi uygulamanın en beğenilen özelliklerinden biridir.

     Stormgain

Yatırımcılara kredi kartı ile alım satım yapma olanağı sunan Stormgain farklı araçlara, belli çiftlerle 100x kaldıraçlı işlem yapma, gösterge ve grafikler, basit ve kullanışlı ara yüz gibi pek çok avantajlı özelliğe sahiptir. 

Uygulama indirildikten sonra ortalama beş saniye içerisinde kolay ve hızlı kayıt yapabilmek mümkündür. Uygulamanın içerisinde fiyat uyarıları ve sinyalleri olması sayesinde alım satım kar oranları daha da yükseğe çıkarılabilir. 

Stormgain piyasada geçerli olan en düşük komisyon oranına sahip olmasıyla dikkat çeker. Kripto para alım satımında bu komisyon oranları yatırımcılar açısından önemli olduğundan oranın düşüklüğü talebin fazla olmasını sağlar. Karşılaşılacak riskleri en aza indirmek amacıyla uygulama üzerinden ücretsiz demo sürümü kullanma olanağı vardır.

   Robinhood

2019 yılından bu yana kullanılan Robinhood özellikle sahip olduğu dijital varlıklar kısmı ile yatırımcılar arasında ün kazanmıştır. Uygulamada komisyon ücreti olmaması sebebiyle özellikle genç yatırımcılar arasında büyük ilgi görmüştür.

Üstelik sistem sıfır dolarlık işlem yapmaya izin vermekte ve bu sayede kullanıcılar hisse senedi, kripto para ve benzer seçenekler için ticaret yapabilmektedir.

İlk kez kripto para ticareti yapacak olanlar için Robinhood kolay ve anlaşılır bir arayüze sahiptir. Kullanım için minimum bir hesap bakiyesinin olmasına gerek yoktur. Özellikle sıradan yatırımcılar açısından kripto para ticaretini daha basit hale gelmesi beğeni kazanır.

    Gemini

2015 yılından bu yana kullanılan Gemini Winklevoss ikizleri tarafından kurulmuştur. Kripto para uygulamaları arasında popüler olan Gemini kripto paradan kripto paraya trading olanağı sunan ilk ABD merkezli kripto para borsası olarak bilinir. Hem kullanıcı dostu hem de hızlı olan uygulama bir dokunuşla pek çok işlem yapabilmeyi sağlar.

Geri ödeme seçeneği ve indirimlerle kripto para işlemi yapmayı sağlayan Gemini kripto para uygulaması tekrarlayan alım emirlerini desteklemektedir. 

Uygulama kapsamında tüm işleyiş New York eyaleti Finansal Hizmetler Departmanı kapsamında denetlenir. 2FA dahil olmak üzere AUTHY kullanarak uygulamanın daha güvenli olması sağlanmıştır.

Engin Çilekci

Keşfet, Öğren, Paylaş

İlgili Makaleler

14 Yorum

  1. Son günlerde benim de dikkatimi çeken bir konu . Bende kripto para almak istiyorum ama henüz cesaretimi toplayamadım. Zaten birde hangi uygulama daha uygun olur diye düşünüyordum .Bu yazı benim için çok iyi oldu.

  2. kripto para sanal bir eylem olduğu için kendi açımdan sıcak bakmıyorum neden dersen elle tutulur bir şey değil para sıcaklığı yok 🙂 ikincisi sanal hackerler olduğu sürece de yatırımlarını her zaman diken üstünde korkarak tutmanız gerekecek ….güzel bir yazı dizesi olmuş arkadaşım kalemine sağlık iyi yayınlar..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu